04 maj 2008

Trötta men lyckliga

hemma, trötta, nöjda och glada!

I lördags tog ju Myra o jag bussen till Sparre och Maria+whippetsessorna. Efter världens härligaste prommenad där Myra tom BADADE :D, blev det en trevlig middag med familjen Mander och Myra låg tyst, snällt och lugnt i hallen i en kaninbur. Sötråtta! Sen avslutade vi kvällen med en snorande Helena Bergström, vindruvor och cider.

05.45 ringde klockan och varken jag eller Myra kunde inte tro våra ögon. Drog på oss kläder i lite som trans och gik ut mot bilen (sicken tur att jag inte har körkort än, jag kan ju verkligen inte erbjuda mig att köra :P). Sen bar det av mot västerås.

Där möttes vi upp av hela härliga gänget. Svea, Mickis och Carro hade låtit tälten stå kvar över natten så vi kunde bara bo in oss. Myra somnade snabbt i knät och jag kunde spana o heja. Dobermanen Dorotea och Pinschern Harry var lite favoriter, bara för de var så snygga! Såg dessutom en liiten liiten söt dp som körde och fick en pinne. En piripiri´z! Riktigt roliga banor var det och Svea, vår allas kaffedrickande påklädeskontrollant tog sista pinnen i hoppklassen och är nu uppflyttad till 2an. Stort grattis till dig! Resten av gänget tog sig runt men tyvärr med några fel.

Solen sken på och gjorde oss alla klimakterievarma. Tävlingen som låg ute på en jättefin plats kunde erbjuda en liten nyfiken dp myyycket! Myra har spanat både tjur, ko, hästar, får, grisar och vildsvin idag!

Körde lite träning på "framhoppningsbanan" (bestog av ett 4-pinnars slalom och ett hopphinder). Men ett "fram", ett framför och ett bakombyte på hindret körde vi och tillsist 4-pinnars slalomet och sen hoppet. Hon tar sig den lilla råttan!

Efter tävlingen var slut och Maria o jag var i stort behov av fett istället för de sketna varma koppen vi hade med oss begav vi oss mot Max, muuums. Passligt nog låg Djurmagazinet bredvid. Efter mycket span med bland annat pruttande hundleksaker (eller hur var det Maria?! :P) kom jag ut med ett grisöra, en "uppdragbar" kattleksaksmus och ett camohalsband till Ellens bebis som kommer på fredag.

Sen tebax till Sparre och bussen home again. Myra nöjd och glad med ulltoffeln hon fått av Maria (Mamma också nöjd då Myra slipper ta hennes).
Härligt gäng, härliga hundar och härlig dag.

Bilderna är från både Söderköping och Västerås.





















1. The agilitygang (WARNING lixom!)
2. Myra i Marias jacka, tror båda är ganska glada och nöjda ;)
3.Myra o hennes leksak Snawa
4. Whippetsessorna; Snaw vill sova o Raj buusar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! :) Jag har en Nikon D80, ganska nyinköpt men fungerar jättebra :D Kul att du också var i Västerås i helgen, tävlade du något?

Anonym sa...

Tack för trevligt resesällskap! En gps skulle sitta fint... Dumma Västerås :P

Anonym sa...

Hej Hanna
Vad trevligt att du kom och förgyllde vår middag i lördags, du är mycket välkommen tillbaka om du inte fick nog av Marias galna familj (vissa delar av familjen iaf). Sparreholm lämpar sig mycket bra för långa hundpromenader. Håller med din mamma i tidigare inlägg, hur hinner du med resten av livet när det verkar vara hund, hund och åter hund i ditt liv.