02 december 2007

Myras Horoskop för December

(rooligt, men stämmer nääästan lite för bra...)


Väduren ca 20/3 – 19/4

Dina bästa sidor Du är en mycket positiv och frihetsälskande hund. Du älskar bilresor, du reser även när du drömmer. Som valp är du mycket snäll och överseende med det mesta, som vuxen hund intar du däremot en mer bestämd syn på din roll i flocken. Du tar nämligen oftast på dig ledarrollen och håller gärna din matte/husse i stramt koppel när ni är ute och går. Du är född till att stå högst upp på prispallen oavsett tävlingsgren. I alla fall enligt dig själv. Du är full av aktivitetslust och har en glödande initiativkraft. Du är orädd och tuff och en riktig arbetsmyra. När du spårar får din förare verkligen springa på för du tar ingen hänsyn till hennes/hans kondition. Dina sökslag är enligt dig alltid perfekta. Och på agilitybanorna är du alltid först i mål även om du kanske inte alltid tagit den riktiga vägen dit.


Din hälsa är stark och du är sällan sjuk. Du är tålmodig i kombination med en optimism som aldrig sinar. Har du en gång hittat något gott att äta ute i naturen, t.ex. bajs av något slag, återvänder du alltid dit helt övertygad om att det finns något gott där igen. Du är full av energi, humor och framåtanda. Om lydnadsdomaren tycker att du är ”hög bak i krypet” avfärdar du det med att du är byggd på det sättet. Du tar all positiv kritik som självklar och är helt oförstående inför negativ kritik. Du har en stark vinnarinstinkt, vill jämt vara först och bäst. Du tävlar alltid mot din matte/husse även om hon/han inte är medveten om det. Till dom vanligaste vardagstävlingarna hör t.ex. att vara först in i bilen, först ut ur bilen, först upp i sängen/soffan, sist ner från den. Din matte/husse har en härligt fin och kramgo vän i dig om hon/han alltid låter dig tro att du vunnit.


Dina sämsta sidor Du är en stor egoist, egenkär och med höga tankar om din egen roll i flocken. Du vill definitivt inte dela med dig till andra fyrbenta i flocken, varken när det gäller uppmärksamhet, hundkorgen, mat, godis, tuggben eller pipleksaker. Du är konstant otålig och har bråttom med nästan allt och tränger dig jämt före. Blir du diskad på agilitybanan så är du genast beredd att ringa HundO, hundarnas egen diskrimineringsombudsman. Snäll är du inte heller alltid, för när du blir irriterad så både fräser och biter du ifrån dig. Du saknar både diplomati, bildning och hyfsat sätt. Du vill alltid komma i första hand och lyckas du inte med det så blir du lätt envis och tjurig. Men du är aldrig långsint, det har du inte tålamod till, så snart viftar du vänligt på svansen igen.


(hämtat från: http://www.agileramera.se/, som också är dagens länk)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där stämmer på pricken på Leia, scary! hehe

Anonym sa...

Men OJ vad träffsäkert! *skrattar av stolen*