21 december 2007

Hund2007 och Julafton

Nu kommer iaf lite bilder från årets mässa! Blev inte många, dom flesta är mörka med lysande ögon, det ser ut som vilket alienspel som helst. Kolla istället på skk.se. Här är några personliga favoriter...
Börjar med den nordiska vinnaren-07, Rudys cert. Myras o mitt nästa va;) Funderar på att ställa på Lilla stockholm. Men vet inte om jag vill utsätta Myra för den hanteringspressen (domare är farliga o elaka), dessutom kostar den 370:-, men jag vill ställa!!!!



Rudy och Lexie sötnosarna, Britzyks!















Maria och Snawa i ringen. Snawster o matte skötte sig utmärkt i ringen men ändå blev det inte något bra utställningsresultat! Nästa gång så! (Men det är inte ditt fel Maria, det vet du va :P)
















En (2) whippet(ar) kan konsten att slappna av!
















Många inköp skedde under dagen. Här är ett smakprov på Hurtta vintertäcke och en guldfärgad halskedja (inte äkta denhär gången :P). Mums!


























Eftersom vi är skilsmässobarn och hundar hade vi julafton nr1 (av3) idag.
Syster Ellen o Siri fick hundbur och hundsovsäck (som egoråttan beslagtog direkt)

Söta syster Greta hade virkat halsband åt hundarna, Myra fick ett rosa med volang, som jag tyvärr (!) inte har någon bra bild på...
Ni får i stället nöja er med den manlige Eskil och turkost rosetthårband. Sommarmode-08!













Dagens länk: Garnstudio - Gratis stickmönster, bla till hund!!! Myras blivande tröja som mamma håller på o stickar. Men inte i det fula tyget utan i en vit, luddig och mjuk dröm! E det ingen som vill bjuda oss på coctailparty?!




























































































1 kommentar:

Anonym sa...

Prinsessa! Jag lovar att vi ska ha cocktailparty när tröjan är klar. Julafton, typ?