22 september 2008

Gårdagen

Blir huvudsakligen en bildblogg idag, lättare att låta bilderna tala för sig själva än att skriva en lång utläggning om allt. För det var MYCKET!
Gårdagens utställningskritik för Myras del:

"Medelstor av god typ, välformat
huvud, bra överlinje, bra bröstoarti,
tillräckliga vinklar, utmärkta rörelser
bra pälskvalité och färg"
Domare: Guy Karlsson

Hm ja, medelstor kan man ju definiera olika... :P

Innan utställningen körde vi freestyleträning och enligt mamma fick vi tydligen en imponerad publik. Denhär bilden visar verkligen den actionladdade delen i freestylen. Myra är MIN hund och coolast i värden typ!Körde också lite lydnadsträning. Positionsarbete, ställande under gång, inkallning och fotgående. Tror jag måste träna med på fotgåendet, känns som att vi backar där...

Efter träning blev det lek med söta Jawa! Visade sig att Myra o Jawa lekte på nästan samma sätt! Kul!Lång väntan på våran tur... Passar på att träna lite med Quince. Sicken sötnos han är va?!
Ellen gick såklart och tog hem hela BIS:et, IGEN :D
Har inte någon koll på kritiken men den lär komma upp på hennes blogg så snart vår tyska utbytesstudent har åkt hem och Ellen kan bli osocial med datorn igen (dvs om ca 1 vecka :P)

Efter utställningen släppte vi två whippror på ett STORT fält.
Miki, coolast i världen!:

Gårdagens alla resultat:
Myra - 2:a bästa tik
Ylva - BIS1 valp
Smilla - BIG1
Miki - BIG-R
Vi är så bra, hurra hurra!
Avslutar inlägget med prinsessan- Smilla, ellen kanske prinsessan på ärten, söt som socker i alla fall!

4 kommentarer:

lillajag sa...

ja tycker att Myra va finast o värd BIRet! så hade vi kunnat ställa mot varandra i BISfinalen, får bli så nästa gång. då får du skita i festandet dan innan så dunte ä så bakis =). ha d!

Anonym sa...

Myra, Myra, Myra, Myra!

Anita sa...

"Party-Pinglan" lika häftig som alltid. Grattis Grattis!!
Fin whippet såg jag också:-))

Anonym sa...

Raring, det var en lång och härlig dag! Fint väder, underbart med tält fullt av trevliga vänner, fantastiska resultat, duktiga hundar, mums från McDonalds etc etc. Det gör vi om! Tror du man kan beställa bra väder till nästa utomhusutställning?!