05 mars 2008

Veckoplanering (seen)

En liten råtta växer och utvecklar så jag inte kan förstå att det är sant! Det är helt otroligt så mycket kunnskap en liten råtta kan få plats med!

Här kommer en sen veckoplanering:

-Buga
Fortsätta klicka in det, höja kriterierna och låta henne buga längre
-Balans
Börja klicka in balansbollen, två tassar på och staga upp den med något i början och så småningom börja rulla liiite liite.
-Kampa m dött föremål
Klicka vidare, även kampa med omvänt lockande. Hejhopp snaarty har vi en riktigt värdefull belöning!
-Bläddra i framförmappen
Se till att fokusera lite mer på sitt än ligg och stå när jag bläddrar
-Utgångsposition
Börja bygga riktigt med värde i up'n, här ska lydnas!
-Ensamhetsträning
En liten stund per dag

Idag har Myra varit ensam i en halvtimme, när mamma kom hem var hon tydligen heelt tyst och låg och sov, hurrey! Här ska ensamhetstränas!
Vi har även hunnit med en träningsrunda. Eller rättare sagt, tusen stycken en minutersträningar typ :P Men jag gillar bättre att träna mycket men kort.
Klick för kamp med dött föremål, gick skitbra idag då hon var väldigt leksugen! Klick för utgångsposition; har hänt ngt där,Myra tycker inte alls det är kul längre så nu går vi ner på basic igen! Platsligg och sitt, ligger fortf runt 5 sekunder.. Något att verkligen börja ta tag i... Sen började jag klicka upp henne på vår nyfunna balasboll, fyra klick och hon stog uppe med båda framtassarna, blir spännande dethär kommer bli! Lite bugklickning också.

Efter tränande fram och tillbaks och Myra fortfarande var superpigg gick vi ut och körde lite släpp på hinder och några framförbyten. Sen blev det också 4 st 4-pinnars slalom. 2 med svåår svårt klockan 3 ingång, men Myra tog galant! Provade också ett högerslalom, tog 4 pins där med. Hon swischar fram mellan pinnarna, riktigt kul att se, dags att börja med extern belöning!

My rat is the shit!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bläddra i framförmappen?
Vad är det?