21 mars 2008

Påskloov!

10 dagars ledighet och hunderi för min del! Hurra!

Började med att ta en prommenad i skogen. Där jag o Myra efter ca 30 minuter insåg att skogen är vääldigt stor. I en stor skog är det lätt att gå vilse kunde vi också konstatera....
Men efter att har gått runt i princip hela skogen skymtade tak, civilisation! Så fort vi kom ut på vägen igen fick Myra spatt och rusade hem :P Söött!

Ska ta tag i hundträningen ordentligt nu! Igår körde vi lite burlekar (läänge sen) och balansträning. Har börjat klicka upp bakbenen på balansbollen nu. Tog fem minuters klick innan hon fick upp baktassarna igår. Nu gäller det bara att stärka kropper succesivt!

Funderar på att verkligen satsa på freestylen i sommar! Vore kul att starta något!

Anlagsspåret i viltspår är planerat till nästa helg, wiihe så spännande! Hoppas för Myras lilla nos skull att det inte är så mycket snö kvar!
På måndag åker vi med en del av agilitygänget till Katrineholm som anordnar "Chicken race", blir nog jättekul! Dessutom är det ett riktigt bra tillfälle att passivitetsträna och träna med miljöstörning för Myra. Hade tänkt att hon ska få ligga och ha tråkigt i buren och sen träna lite (om det finns plats i ridhuset....). Gick så himla bra när vi tränade med mycket störnings sist! Sen får man ju inte glömma hur trevligt det är att umgås med alla agilitynördar på flens bk :P

Snart är råttan 1 år...!

Inga kommentarer: