01 maj 2009

vilan fortsätter

Ja, min lilla råtta är dålig. Jättedålig. När vi går ett varv runt kvarteret stannar hon i vartannat steg och hostar och nyser, går det inte över snart snart av medicinen börjar jag misstänka hundpollen eller liknande?!

Idag begav sig iaf Veronica, Ellen och jag ner till klubben o kollade på DM, lydnaden. Vi vill ju se lite hur det ser ut med konkurrensen med klass ett. Riktigt kul att se och vi blev verkligen inspirerade till att träna för långt kvar har vi i alla fal inte!

Har kommit fram till att vi ska fokusera på mr uthållighet både tids och längdmässigt i alla momenten.
Läggande under gång - klart
Ställande -II- - Myra har en tendens att sätta sig innan jag kommenderat vid återgången. Snabbt fixat :D
Tandvisningen - Det kommer hon fixa, tänker inte ha någon sitt-kommando på henne och det är väl ändå bara att be domaren sätta sig ner på huk o vara snäll lixom.
Platsliggning - håller på att utökar tiden, känns stabilt och bra
Apporten - knappt börjat, är ju bara 10p så risken finns att jag är lat och struntar i den.
Linföriget - På G, känns mycket bättre nu. Fokuset måste ligga på vänstersvängar och helomvändningar så Myra inte "hoppar på stället".
Hoppet- klockrent.

Mycket halvklara saker som ska fixas, men det känns som om att det inte är svårlöst :D

2 kommentarer:

lillajag sa...

fan bruttan vi fixar ettan ska du se. nu äre hårdträning som gäller!

Anonym sa...

Men hallå!!!! 10 poäng är 10 poäng. Du kan inte skita i ett moment sådär......klart ni fixar apporten. Tänk själv....vilket låter bäst? 175 poäng eller 185 poäng? Bara 10 poäng......inga skippade moment här va? (säger hon som beslutat att lägga lydnaden åt sidan ett år framåt)

kram Ullis