05 april 2009

Spårdax igen!

Igår efter hemkomsten från Gnestautställningen ringde Sara och undrade om hon skulle lägga ett spår åt Myra eftersom hon ändå skulle lägga ett åt Miki, hurra hurra!

Idag gick vi spåret för att se hur hundarna tog det efter ett dygn. Lite regn hade det också kommit. Myra spårade snabbt (dock inte lika racersnabbt som hon spårade i torsdags), gick bra men vid tokvinkeln blev det knas (vilket det absolut inte blev i torsdags) och sen hade spåret flyttats lite med vinden. Men det såg fint ut.
Imorgon är sista anmälningsdag för Dreverklubbens ordinarie viltspårprov i Katrineholm den 18 April. Om ca 2 veckor det vill säga...

Har en del tid till dess så jag tänkte nog anmäla mig så jag för det fasta spåret avklarat. Iih spännande, pirrigt och kul! Men råttan fixar!

3 kommentarer:

Sara och Miki sa...

Klart råttan fixar!! Regn, oblodad tokvinkel och 20 timmars liggtid, svårt ju. Hejar på er =)

lillajag sa...

ja tror ni fixar d annars finns det ju fler tillfällen=)

Helena, Quince och Otto sa...

NÄhääda försök inte. Du är inget barn längre, faktiskt. Snart körkort, universitetsstudier, flytta hemifrån, egen hund, egna hundkurser etc etc. Jag kan faktiskt få ihop en lååång vuxenlista. Du har ju t.o.m. en egen hammare. Med blommor på :)