01 april 2009

2 år

Tiden går så fort! Det är något man säger ofta men som man ändå inte tänker på förrän det sker något ytterligare som gör att man blir påmind. När vi var ute på Brandholmen i solen fick jag plötsligt upp glödlampan i huvudet:
"Myra fyller ju år idag!"
Ja min lilla råtta som faktiskt inte är så liten längre. Domdär 500 grammen hon vägde när jag hämtade henne har för längesen bytts ut mot 3,85 KILO. Dendär mankhöjden på typ 1 milimeter har bytts ut mot ca 27,5 ståtliga centimetrar.
Lilla Myra har blivit stor. 2 år och en materialistisk bitch, underbara råtta!
Tänk att det blev något av det lilla galna monstret! Så mycket har hänt under åren och jag och Myr har verkligen fått chansen att utvecklas tillsammans.
Idag på Brandholmen skällde inte Myra en gång, trots att Sara plötsligt kom gående, fast veronica kom i svarta kläder och fast det plötsligt kom en stor svart flatte med okänd matte. Myra sprang glatt fram till allihopa och hoppar upp och hälsar! *stolt matte*

8 kommentarer:

Sanna sa...

Ett stort grattis från oss!!

Gretchen&co sa...

Grattis Myrling!

Maria sa...

Åh, det känns som igår, samtidigt så vansinnigt länge sedan som den lilla fula råttan såg dagens ljus. Att det skulle bli så mycket hund av henne kunde vi bara hoppas :)

Mikaela sa...

Hallå, hoppas du såg vår kommentar igår på msn :)
Grattis igen, Myrling!

Ps. 27.5 cm är inte illa det. Endast 2.5 cm mindre än strids-pudel här hemma ;)haha!

Helena, Quince och Otto sa...

Tänk när jag tog de bilderna på en mycket liten röding och en mycket lycklig flicka. Visst syns det i dina ögon hur kär du redan då var i den lilla prinsessan som skulle bli din alldeles egen världsbästa Myra! Å tänk så bra det har blivit :)

Amanda Wilson sa...

Grattis i efterskott till Myrlingen! Va lik hon är Dolly på valpbilderna på något sätt...

Kram

Yvonne sa...

Stort grattis till den lilla monstermyran från oss i Piteå. Jättefina valpbilder.

CH sa...

Tiden går fort. Stort grattis i efterskott från oss :-)